Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba z suszonymi pomidorami i koperkiem
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5363
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1715
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5238
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1748
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5363
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1715
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5238
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1748
Składniki
Pstrągi wyfiletowałam,czyli nacięłam wzdłuż kręgosłupa, wyciełam płetwy, wyciągnęłam ewentualnie długie ości. Kręgosłupy i inne pozostałości można zamrozić i ugotować z nich bulion rybny, lub wywar na galaretę.
Każdy filet przekroiłam w poprzek na pół. Kawałki ryby posypałam pokrojonymi w kostkę suszonymi pomidorami, koperkiem, solą pieprzem , oliwą i sokiem z cytryny. Każdy kawałek zawinęłam w kwadratowy kawałek papieru do pieczenia i zawinęłam jak cukierek na górze.
Papiloty grillowałam dosłownie 15 minut, znikają błyskawicznie. Smacznego :)