Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba z suszonymi pomidorami i koperkiem
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3143
Aromatyczna papryka, smaczny tuńczyk w połączeniu z łazankami , świetne danie...
Odsłon: 182
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6657
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 104
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3143
Aromatyczna papryka, smaczny tuńczyk w połączeniu z łazankami , świetne danie...
Odsłon: 182
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6657
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 104
Składniki
Pstrągi wyfiletowałam,czyli nacięłam wzdłuż kręgosłupa, wyciełam płetwy, wyciągnęłam ewentualnie długie ości. Kręgosłupy i inne pozostałości można zamrozić i ugotować z nich bulion rybny, lub wywar na galaretę.
Każdy filet przekroiłam w poprzek na pół. Kawałki ryby posypałam pokrojonymi w kostkę suszonymi pomidorami, koperkiem, solą pieprzem , oliwą i sokiem z cytryny. Każdy kawałek zawinęłam w kwadratowy kawałek papieru do pieczenia i zawinęłam jak cukierek na górze.
Papiloty grillowałam dosłownie 15 minut, znikają błyskawicznie. Smacznego :)