Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii. Może być też smażony lub pieczony.
papier do pieczenia
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 57
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 666
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1689
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 366
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 57
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 666
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1689
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 366
Składniki
Nacięta ryba lepiej przyjmuje smaki ryby. Pstrągi posypuje sie przyprawami. Dla kwaskowości użyłam sumaku ale można po prostu skropić rybę cytryną. W nacięcia wkłada się po listku szałwii a d brzuszka oskubane łodyżki. Rybę skrapia się oliwą. Smażyłam na grillu zawinięte w papier jak paczuszkę, obróciłam po 10 minutach.
Smacznego :)