Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii. Może być też smażony lub pieczony.
papier do pieczenia
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24458
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 405
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 405
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24458
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 405
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 405
Składniki
Nacięta ryba lepiej przyjmuje smaki ryby. Pstrągi posypuje sie przyprawami. Dla kwaskowości użyłam sumaku ale można po prostu skropić rybę cytryną. W nacięcia wkłada się po listku szałwii a d brzuszka oskubane łodyżki. Rybę skrapia się oliwą. Smażyłam na grillu zawinięte w papier jak paczuszkę, obróciłam po 10 minutach.
Smacznego :)