Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii. Może być też smażony lub pieczony.
papier do pieczenia
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3988
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3988
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 797
Składniki
Nacięta ryba lepiej przyjmuje smaki ryby. Pstrągi posypuje sie przyprawami. Dla kwaskowości użyłam sumaku ale można po prostu skropić rybę cytryną. W nacięcia wkłada się po listku szałwii a d brzuszka oskubane łodyżki. Rybę skrapia się oliwą. Smażyłam na grillu zawinięte w papier jak paczuszkę, obróciłam po 10 minutach.
Smacznego :)