Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii. Może być też smażony lub pieczony.
papier do pieczenia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12296
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1314
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39420
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12296
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1314
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39420
Składniki
Nacięta ryba lepiej przyjmuje smaki ryby. Pstrągi posypuje sie przyprawami. Dla kwaskowości użyłam sumaku ale można po prostu skropić rybę cytryną. W nacięcia wkłada się po listku szałwii a d brzuszka oskubane łodyżki. Rybę skrapia się oliwą. Smażyłam na grillu zawinięte w papier jak paczuszkę, obróciłam po 10 minutach.
Smacznego :)