Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z kapustą"
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 71
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7767
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 71
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7767
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 47
Składniki
Filety z pstrąga pokrój. Przypraw, skrop sokiem z cytryny. Schłodź.
Kapustę poszatkuj, lekko osól, odstaw na 30 min. Cebulę i pieczarki obierz, podsmaż na maśle. Do garnka wlej litr wody, dodaj kostkę warzywną i przyprawy, zagotuj. Włóż odciśniętą kapustę, cebulę, natkę i koperek, gotuj godzinę.
Rybę oprósz mąką, usmaż na oleju. Ryby i kapustę ułóż warstwami w formie. Zapiekaj 15 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie