Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z kapustą"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 90
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 90
Składniki
Filety z pstrąga pokrój. Przypraw, skrop sokiem z cytryny. Schłodź.
Kapustę poszatkuj, lekko osól, odstaw na 30 min. Cebulę i pieczarki obierz, podsmaż na maśle. Do garnka wlej litr wody, dodaj kostkę warzywną i przyprawy, zagotuj. Włóż odciśniętą kapustę, cebulę, natkę i koperek, gotuj godzinę.
Rybę oprósz mąką, usmaż na oleju. Ryby i kapustę ułóż warstwami w formie. Zapiekaj 15 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie