Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pstrąga
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 922
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1096
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 267
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2829
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 922
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1096
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 267
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2829
Składniki
Pstrąga myjemy wkładamy do środka czosnek pietruszkę solimy dodajemy masło, z wierzchu można posypać papryką i pieprzem. Zawijamy w folię aluminiową- błyszczącą stroną do środka, można spiąć wykałaczkami.
Patelnię grillową rozgrzewamy na kuchence i kładziemy pstrąga. Pieczemy zawiniętą w folię ok. 15 min z jednej strony i 15 minut z drugiej strony pod przykryciem. Spiętego wykałaczkami do upieczenia z jednej i drugiej strony. Gotowe Smacznego