Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pstrąga
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 673
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 60
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 115
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 102
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 156
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 673
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 60
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 115
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 102
Składniki
Pstrąga myjemy wkładamy do środka czosnek pietruszkę solimy dodajemy masło, z wierzchu można posypać papryką i pieprzem. Zawijamy w folię aluminiową- błyszczącą stroną do środka, można spiąć wykałaczkami.
Patelnię grillową rozgrzewamy na kuchence i kładziemy pstrąga. Pieczemy zawiniętą w folię ok. 15 min z jednej strony i 15 minut z drugiej strony pod przykryciem. Spiętego wykałaczkami do upieczenia z jednej i drugiej strony. Gotowe Smacznego