Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2528
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 518
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 203
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 760
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2528
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 518
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 203
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 760
Składniki
Pomidory, czosnek, bazylię i oregano zmiksować do konsystencji sosu, doprawić pieprzem. Filety opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem. Piec pod przykryciem 20 min w temp. 180°C.