Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne i chrupiące. Nie muszą być z jabłkami. W sezonie podaję je z borówkami albo malinami. Dobre są również z bananami. Co kto woli, jak kto woli.
Rózga kuchenna, tarka.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6350
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6350
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 211
Składniki
Wszystkie składniki razem mieszamy.
Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na grubych oczkach na tarce.
Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju na złoto.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.