Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne i chrupiące. Nie muszą być z jabłkami. W sezonie podaję je z borówkami albo malinami. Dobre są również z bananami. Co kto woli, jak kto woli.
Rózga kuchenna, tarka.
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 210
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 714
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 896
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 210
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 714
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 896
Składniki
Wszystkie składniki razem mieszamy.
Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na grubych oczkach na tarce.
Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju na złoto.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.