Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne i chrupiące. Nie muszą być z jabłkami. W sezonie podaję je z borówkami albo malinami. Dobre są również z bananami. Co kto woli, jak kto woli.
Rózga kuchenna, tarka.
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19297
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1044
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 748
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19297
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1044
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 748
Składniki
Wszystkie składniki razem mieszamy.
Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na grubych oczkach na tarce.
Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju na złoto.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.