Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne i chrupiące. Nie muszą być z jabłkami. W sezonie podaję je z borówkami albo malinami. Dobre są również z bananami. Co kto woli, jak kto woli.
Rózga kuchenna, tarka.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2883
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1986
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2883
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1986
Składniki
Wszystkie składniki razem mieszamy.
Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na grubych oczkach na tarce.
Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju na złoto.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.