Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit, mięsne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8538
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8538
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
1. Filety z kurczaka oczyść i razem z suszonymi pomidorkami rozdrobnij w robocie kuchennym. 2. Przełóż do miski. 3. Dodaj jajko, łyżkę oleju słonecznikowego, w którym były pomidorki, ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, sól i pozostałe przyprawy. 4. Wszystko dobrze wymieszaj. 5. Uformuj pulpeciki. 6. Zapiekaj w naczyniu żaroodpornym lub obtocz w mące i usmaż na patelni na oleju słonecznikowym, w którym były pomidorki. 7. Smacznego