Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424903
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424903
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Do miski włożyć mięso, pokrojoną cebulę, kolendrę,czosnek,,kumin, pietruszkę, imbir,paprykę,tartą bułkę, chilli, jajko. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i ulepić pulpeciki.
Rozgrzać oliwę i usmażyć pulpety.
Sos: Cebulę zeszklić, dodać paprykę i kumin, dusić parę minut. Dodać pomidory,cynamon, sól, pieprz , dusić kilka minut pod przykryciem. Następnie dodać pulpety i dusić ok 15-20 min.