Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijne danie bez ości!
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 857
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101502
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6008
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 857
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101502
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6008
Składniki
Rybę gotuje się na minimalnym ogniu z cebulą i zielem i liśćmi i solą. Wywar powinien być wyraźnie słony. Potem rybę zostawia się, aż lekko ostygnie, Najlepiej zdejmuje się ciepłe mięso.
Mięso dokładnie czyści się z ości, doprawia, dodaje jajo i bułkę tartą i wyrabia. Kotleciki obtacza się w mące i smaży do lekkiego zrumienienia. Pozostały wywar się przecedza, sprawdza jeszcze słoność i w gorącym rozpuszcza się żelatynę. Ostygnięte klopsiki zalewa się ostygniętym wywarem.
Smacznego :)