Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla kotleta mielonego.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 131
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 152
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15401
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 131
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 152
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15401
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Składniki
Wyrobić małe pulpeciki, usmażyć na oleju ( można obtoczyć wcześniej w bułce tartej ale nie koniecznie, wg. uznania ). Przełożyć do naczynia.
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na patelni dodać przetarty czosnek, pomidory i papryki i curry. Chwilę pogotować. Na końcu posypać majerankiem ( lub innymi ulubionymi ziołami ). Sosem zalać pulpeciki i pogotować ok 5-10 min na wolnym ogniu. Smacznego :)