Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla kotleta mielonego.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19207
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13016
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1649
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232082
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19207
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13016
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1649
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232082
Składniki
Wyrobić małe pulpeciki, usmażyć na oleju ( można obtoczyć wcześniej w bułce tartej ale nie koniecznie, wg. uznania ). Przełożyć do naczynia.
Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na patelni dodać przetarty czosnek, pomidory i papryki i curry. Chwilę pogotować. Na końcu posypać majerankiem ( lub innymi ulubionymi ziołami ). Sosem zalać pulpeciki i pogotować ok 5-10 min na wolnym ogniu. Smacznego :)