Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słowa mojego 3-letniego synka dotycząca dania: Mamo jestem z Ciebie dumny,bo pulpeciki są pycha:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8101
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 388
Składniki
Mięso doprawiamy tak jak na kotlety mielone. Wodę wlewamy do garnka dodajemy przyprawy i warzywa wszystkie pokrojone w małą kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy uformowane małe kulki mięsne. Gdy pulpety będą miękkie dodajemy koncentrat i serek a jeśli potrzeba doprawiamy. Gotujemy do momentu roztopienia serka. Podajemy z ziemniakami i surówką lub można również jeść z pieczywem. Smacznego:)