Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słowa mojego 3-letniego synka dotycząca dania: Mamo jestem z Ciebie dumny,bo pulpeciki są pycha:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326916
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12159
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17125
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326916
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12159
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17125
Składniki
Mięso doprawiamy tak jak na kotlety mielone. Wodę wlewamy do garnka dodajemy przyprawy i warzywa wszystkie pokrojone w małą kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy uformowane małe kulki mięsne. Gdy pulpety będą miękkie dodajemy koncentrat i serek a jeśli potrzeba doprawiamy. Gotujemy do momentu roztopienia serka. Podajemy z ziemniakami i surówką lub można również jeść z pieczywem. Smacznego:)