Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słowa mojego 3-letniego synka dotycząca dania: Mamo jestem z Ciebie dumny,bo pulpeciki są pycha:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Mięso doprawiamy tak jak na kotlety mielone. Wodę wlewamy do garnka dodajemy przyprawy i warzywa wszystkie pokrojone w małą kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy uformowane małe kulki mięsne. Gdy pulpety będą miękkie dodajemy koncentrat i serek a jeśli potrzeba doprawiamy. Gotujemy do momentu roztopienia serka. Podajemy z ziemniakami i surówką lub można również jeść z pieczywem. Smacznego:)