Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na przygotowanie pulpecików w sosie pomidorowym z cebulką i pieczarkami z użyciem garnka próżniowego.
Patelnia, nóż, garnek próżniowy, garnek
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8649
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7235
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4941
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327882
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8649
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7235
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4941
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327882
Składniki
1. Gotowe zmielone mięso mieszamy z jajkiem i bułka tartą i blanszowaną cebulką. Przyprawiamy. Formujemy małe kuleczki z mięsa. Na rozgrzanej patelni smażymy aż będą zarumienione. Przekładamy do garnka próżniowego i zalewamy bulionem. 2. Na patelni podsmażamy cebulkę pokrojona w kostkę i pieczarki. Dodajemy do garnka próżniowego. Zalewamy sosem z krojonymi pomidorami z puszki. Dusimy 40 min. 3. Gotowe danie podajemy z makaronem