Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na przygotowanie pulpecików w sosie pomidorowym z cebulką i pieczarkami z użyciem garnka próżniowego.
Patelnia, nóż, garnek próżniowy, garnek
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93875
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2716
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3534
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1635
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2307
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93875
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2716
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3534
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1635
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2307
Składniki
1. Gotowe zmielone mięso mieszamy z jajkiem i bułka tartą i blanszowaną cebulką. Przyprawiamy. Formujemy małe kuleczki z mięsa. Na rozgrzanej patelni smażymy aż będą zarumienione. Przekładamy do garnka próżniowego i zalewamy bulionem. 2. Na patelni podsmażamy cebulkę pokrojona w kostkę i pieczarki. Dodajemy do garnka próżniowego. Zalewamy sosem z krojonymi pomidorami z puszki. Dusimy 40 min. 3. Gotowe danie podajemy z makaronem