Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na przygotowanie pulpecików w sosie pomidorowym z cebulką i pieczarkami z użyciem garnka próżniowego.
Patelnia, nóż, garnek próżniowy, garnek
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 263
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8483
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 71
Polecam.
Odsłon: 167
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 263
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8483
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 71
Polecam.
Odsłon: 167
Składniki
1. Gotowe zmielone mięso mieszamy z jajkiem i bułka tartą i blanszowaną cebulką. Przyprawiamy. Formujemy małe kuleczki z mięsa. Na rozgrzanej patelni smażymy aż będą zarumienione. Przekładamy do garnka próżniowego i zalewamy bulionem. 2. Na patelni podsmażamy cebulkę pokrojona w kostkę i pieczarki. Dodajemy do garnka próżniowego. Zalewamy sosem z krojonymi pomidorami z puszki. Dusimy 40 min. 3. Gotowe danie podajemy z makaronem