Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na przygotowanie pulpecików w sosie pomidorowym z cebulką i pieczarkami z użyciem garnka próżniowego.
Patelnia, nóż, garnek próżniowy, garnek
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1913
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3869
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3646
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 456
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1913
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3869
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3646
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 456
Składniki
1. Gotowe zmielone mięso mieszamy z jajkiem i bułka tartą i blanszowaną cebulką. Przyprawiamy. Formujemy małe kuleczki z mięsa. Na rozgrzanej patelni smażymy aż będą zarumienione. Przekładamy do garnka próżniowego i zalewamy bulionem. 2. Na patelni podsmażamy cebulkę pokrojona w kostkę i pieczarki. Dodajemy do garnka próżniowego. Zalewamy sosem z krojonymi pomidorami z puszki. Dusimy 40 min. 3. Gotowe danie podajemy z makaronem