Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem zamiast pieczarki nadziewać mięsem postanowiłem mięso nadziać pieczarkami. Bardzo smaczna wersja z pewnością przypadnie do gustu każdemu ,kto lubi kotlety mielone.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5813
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 13337
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 306
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5813
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 13337
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 306
Składniki
Mięso płuczemy ,osuszamy ręcznikiem papierowym i mielimy (najmniejsze oczka).
W misce wyrabiamy je z jajkiem ,przeciśniętym przez praskę czosnkiem i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Pieczarki oczyszczamy. Zawijamy je w warstwę zmielonego mięsa.
Formujemy kulki. Przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy 40 min w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.