Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite pulpety rybne.
Karkówka Magdy Gessler to danie o wszechstronnym zastosowaniu. Sprawdzi się w...
Odsłon: 16436
Sałatka jarzynowa Magdy Gessler robi wrażenie na wszystkich gospodyniach domo...
Odsłon: 15782
Mini burgery są fantastycznym pomysłem na imprezową przekąskę. Przygotowane z...
Odsłon: 721
Pyszne pulchne domowe racuchy z truskawkami , szybkie do przygotowania ideal...
Odsłon: 289
Szukasz pomysłu na prosty i szybki deser z truskawkami? Dobrze trafiłeś! Mamy...
Odsłon: 718
Mini burgery są fantastycznym pomysłem na imprezową przekąskę. Przygotowane z...
Odsłon: 721
Pyszne pulchne domowe racuchy z truskawkami , szybkie do przygotowania ideal...
Odsłon: 289
Szukasz pomysłu na prosty i szybki deser z truskawkami? Dobrze trafiłeś! Mamy...
Odsłon: 718
Składniki
Filety rybne umyć, oczyścić z ości. Bułkę namoczyć w mleku. Mięso ryb i odciśniętą bułkę zemleć w maszynce do mielenia mięsa. Cebulkę obrać, umyć, pokroić w kostkę. Usmażyć na złoto. Dodać do masy rybnej. Dodać jajka, przyprawy. Masę wyrobić. Włoszczyznę obrać, umyć i pokroić. Wrzucić do litra wody, dodać łyżkę oleju, sól i pieprz. Gotować około pół godziny. Z masy rybnej wyrabiać okrągłe pulpety, wrzucać je do wywaru i gotować około 15 minut. Wyjąć, dodać do wywaru koncentrat pomidorowy. Gotować kilka minut. Pulpety wyłożyć na talerz, polać sosem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Dania główne
Zapiekanka familijna
Dania główne
Kurczak w pomidorach na ostro
Dania główne
Młoda kapusta na boczku wędzonym
Naleśniki na maślance z flambirowanymi truskawkami
Sezon truskawkowy w pełni, jednym z moich ulubionych dań z truskawkami są nal...
Odsłon: 10
Zapiekanka familijna
Jeśli szukasz przepisu na obiad lub sycącą kolację, która posmakuje zarówno d...
Odsłon: 1364