Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, lekki i szybki w wykonaniu obiadek, ekspresowa inwencja twórcza:)
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 156
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1552
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4432
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 156
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1552
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4432
Składniki
Mięso wraz z pozostałymi składnikami wyrabiamy na masę, formujemy pulpety i gotujemy na parze około 25 minut.
Cebulę kroimy w kostkę, marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach, groszek odsączamy z zalewy. Rozgrzewamy na patelni olej, dodajemy cebulę i szklimy około 5 minut. Dodajemy marchewkę i smażymy kolejne 5 minut. Następnie dodajemy pomidory oraz przyprawy, dusimy około 10 minut. Dodajemy odsączony groszek i ugotowane pulpety, dusimy jeszcze około 5 minut. Podajemy z ugotowanym ryżem. SMACZNEGO:)