Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sosie warzywnym smakują wybornie- pyszny obiadek.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4510
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12219
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6929
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5659
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4510
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12219
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6929
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5659
Składniki
Wykonanie: Do mięsa wbić jajko, przyprawić solą i pieprzem do smaku oraz namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę. Włoszczyznę i cebulę pokroić w drobny makaronik lub zetrzeć. Następnie podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, zalać wodą, przyprawić solą i zagotować. Mięso dokładnie wymieszać, uformować pulpety, włożyć do warzyw i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki, możemy również zaciągnąć śmietanką.