Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie jednogarnkowe idealne na obiad
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 262
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Cebule,papryke,pomidory kroimy na dosc duza kostke i wrzucamy na maslo podlewamy lekko woda i dusimy pod przykryciem ok 30 minut.
mieso mielone,mortadele,jajko,parmezan,namoczona bulke,pietruszke laczymy i wyrabiamy mase na pulpety doprawiamy sola i piepszem.
Gdy nasze jarzyny zmiekna odkrywamy pokrywke z masy miesnej formujemy pulpeciki i wrzucamy na wierzch.Znowu przykrywamy pokrywka mozna podlac odrobina wody i dusimy ok 20 minut.Podajemy ze swiezym pieczywem smacznego