Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hej, jest tu kto, kto lubi łeptołinę :P Nie na taką z Radomia, gdzie blisko im do południa Europy :P Toż to nie „streetfood” w 5 minut, dodajcie 20 i hak ;) A i tak szybko ;)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19962
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 514
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 573
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6990
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244160
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19962
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 514
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 573
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6990
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244160
Składniki
Mięso mieszamy ze startą marchewką, posiekaną cebulą, czosnkiem i natką pietruszki. Na rozgrzany olej wrzucamy pulpeciki obtoczone w mące, smażymy na rumiano, zalewamy gorącym bulionem wołowym. Zagotowujemy. Mąkę rozrabiamy w zimnej wodzie, dodajemy do sosu. Redukujemy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem i posiekanym szczypiorkiem.