Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hej, jest tu kto, kto lubi łeptołinę :P Nie na taką z Radomia, gdzie blisko im do południa Europy :P Toż to nie „streetfood” w 5 minut, dodajcie 20 i hak ;) A i tak szybko ;)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40687
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 425
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 210
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 387
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9321
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40687
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 425
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 210
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 387
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9321
Składniki
Mięso mieszamy ze startą marchewką, posiekaną cebulą, czosnkiem i natką pietruszki. Na rozgrzany olej wrzucamy pulpeciki obtoczone w mące, smażymy na rumiano, zalewamy gorącym bulionem wołowym. Zagotowujemy. Mąkę rozrabiamy w zimnej wodzie, dodajemy do sosu. Redukujemy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem i posiekanym szczypiorkiem.