Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Przygotowanie: Kapustę oczyścić, drobno poszatkować, posolić i odstawić aby zmiękła, po czym dobrze odcisnąć. Cebulę, pieczarki, paprykę drobno pokroić, przysmażyć na patelni i dodać do mięsa. Następnie wbić jajka, dodać kapustę, grysik, zmiażdżony czosnek, przyprawić do smaku i dobrze wyrobić ręką. Z powstałej masy formować kuleczki i wrzucać na posolony wrzątek, gotować około 15 minut. Podawać polane dowolnym sosem do obiadu.