Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe.
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 806
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30506
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 806
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30506
Składniki
Przygotowanie: Kapustę oczyścić, drobno poszatkować, posolić i odstawić aby zmiękła, po czym dobrze odcisnąć. Cebulę, pieczarki, paprykę drobno pokroić, przysmażyć na patelni i dodać do mięsa. Następnie wbić jajka, dodać kapustę, grysik, zmiażdżony czosnek, przyprawić do smaku i dobrze wyrobić ręką. Z powstałej masy formować kuleczki i wrzucać na posolony wrzątek, gotować około 15 minut. Podawać polane dowolnym sosem do obiadu.