Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1361
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 730
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4556
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1361
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 730
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4556
Składniki
Przygotowanie: Kapustę oczyścić, drobno poszatkować, posolić i odstawić aby zmiękła, po czym dobrze odcisnąć. Cebulę, pieczarki, paprykę drobno pokroić, przysmażyć na patelni i dodać do mięsa. Następnie wbić jajka, dodać kapustę, grysik, zmiażdżony czosnek, przyprawić do smaku i dobrze wyrobić ręką. Z powstałej masy formować kuleczki i wrzucać na posolony wrzątek, gotować około 15 minut. Podawać polane dowolnym sosem do obiadu.