Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następstwo zwykłych mielonych. Polecam z tym sosem koperkowym
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2640
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 953
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2640
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 953
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy.
Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Mięso mielone (ja sama je mielę) wrzucamy do dużej miski, dodajemy ostudzoną kaszę gryczaną, startą marchewkę, jajo, przyprawiamy i mieszamy najlepiej ręcznie.
Formujemy kulki, potem delikatnie spłaszczamy i smażymy z obu stron.
Dip: koperek siekamy i mieszamy z jogurtem i przyprawami.