Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree ziemniaczane z ziarnami gorczycy to wspaniały dodatek do dań mięsnych i podrobów. Kilka prostych składników tworzy wyjątkowy smak.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30265
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2246
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30265
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2246
Składniki
Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Ugotowane ziemniaki odcedzamy i ugniatamy dokładnie tłuczkiem. Mleko z masłem podgrzewamy i wlewamy do gorących ziemniaków. Dodajemy musztardę i dokładnie mieszamy. Ewentualnie doprawiamy solą do smaku.