Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree ziemniaczane z ziarnami gorczycy to wspaniały dodatek do dań mięsnych i podrobów. Kilka prostych składników tworzy wyjątkowy smak.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Ugotowane ziemniaki odcedzamy i ugniatamy dokładnie tłuczkiem. Mleko z masłem podgrzewamy i wlewamy do gorących ziemniaków. Dodajemy musztardę i dokładnie mieszamy. Ewentualnie doprawiamy solą do smaku.