Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na szybki obiadek? Z tego przepisu racuchy wychodzą przepyszne z dodatkiem świeżych owoców a co najważniejsze uwielbiane przez dzieci. Polecam
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1061
Polecam.
Odsłon: 1018
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 891
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1061
Polecam.
Odsłon: 1018
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 891
Składniki
Do miski wlewam mleko, wbijam jajka
Następnie dodaje make sode oczyszczona i wszystko dokładnie mieszam do połaczenia się składników. Gdy masa ma już odpowiednia konsystencje to dodaje do niej starte jabłka na tarce o duzych oczkach, mozna pokroić w kostke. Składniki mam już połaczone ze soba to czas na smażenie
Na rozgrzana patelnie wlewam olej, nastepnie łyżka nakładam ciasto i smaże z obu stron.
Tak prezentuja się po usmażeniu, jajko dodatek do nich zrobiłam syrop z jeżyn. Smacznego