Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8187
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8187
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować,pomidory pokroić w półplastry,szczypiorek drobno posiekać.Dodać rozkruszone kostki bazylii,przyprawić pieprzem i majonezem.Wszystkie składniki wymieszać i odstawić do przegryzienia.Podawać do dań mięsnych.