Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Polecam:)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 85
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować,pomidory pokroić w półplastry,szczypiorek drobno posiekać.Dodać rozkruszone kostki bazylii,przyprawić pieprzem i majonezem.Wszystkie składniki wymieszać i odstawić do przegryzienia.Podawać do dań mięsnych.