Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z moich ulubionych surówek.Polecam:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować,pomidory pokroić w półplastry,szczypiorek drobno posiekać.Dodać rozkruszone kostki bazylii,przyprawić pieprzem i majonezem.Wszystkie składniki wymieszać i odstawić do przegryzienia.Podawać do dań mięsnych.