Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z młodej, świeżej kapusty możesz ugotować wiele potraw. Dzisiaj upiekłam pyszne ciasto z nadzieniem z kapusty. Podawaj to ciasto na ciepło i zawsze z kwaśną śmietaną - smakuje lepiej.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4854
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 974
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9329
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1385
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10878
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4854
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 974
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9329
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1385
Składniki
Piec w piekarniku rozgrzanym do 200С przez 30 minut.
Smacznego