Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z młodej, świeżej kapusty możesz ugotować wiele potraw. Dzisiaj upiekłam pyszne ciasto z nadzieniem z kapusty. Podawaj to ciasto na ciepło i zawsze z kwaśną śmietaną - smakuje lepiej.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326810
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17046
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326810
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17046
Składniki
Piec w piekarniku rozgrzanym do 200С przez 30 minut.
Smacznego