Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i mamy fajną propozycję obiadową lub na różne uroczystość. Filet z kurczaka nadziewany serem, otulony boczkiem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 829
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12588
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 976
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 829
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12588
Składniki
1. Mięso kroimy w grube podłużne paski.
2. Rozcinamy wzdłuż robią otwór.
3. Paprykę i mozzarellę kroimy również w paski.
4. Wkładamy w otwór mięsa.
5. Zawijamy w boczek, robiąc kształt rogala, najlepiej spiąć wykałaczką.
6. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
7. Zapiekamy w piekarniku do chwili aż boczek się zarumieni.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.