Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i mamy fajną propozycję obiadową lub na różne uroczystość. Filet z kurczaka nadziewany serem, otulony boczkiem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
1. Mięso kroimy w grube podłużne paski.
2. Rozcinamy wzdłuż robią otwór.
3. Paprykę i mozzarellę kroimy również w paski.
4. Wkładamy w otwór mięsa.
5. Zawijamy w boczek, robiąc kształt rogala, najlepiej spiąć wykałaczką.
6. Układamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
7. Zapiekamy w piekarniku do chwili aż boczek się zarumieni.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.