Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szaszłyki są tak smaczne, że w trakcie jedzenia chce się je jeść i jeść i to bez pieczywa....................SMACZNEGO!!!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113175
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 596
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 999
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 682
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113175
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 596
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 999
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 682
Składniki
z podanych składników przygotować marynatę i włożyć do niej umytą, osuszoną pierś, dobrze zamoczyć i schować do lodówki najlepiej na całą noc
pierś wyjąć z marynaty i pokroić na kawałeczki odpowiednie do szaszłyka, pokroić cukinię, cebule, boczek wędzony, ogórki kiszone
na patyczki nadziewać pierś, cebule,boczek,ogórki, cukinie do wyczerpania składników
szaszłyki ułożyć na srebrnej folii na blaszce z piekarnika, posmarować resztą marynaty dobrze, piekarnik ustawić na grill duża powierzchnia, 2 poziom, 230 C i grillować z 30-40 minut, można obrócić szaszłyki z 2 razy