Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzeba zachęcić niejadków do jedzenia, dlatego proponuję wypróbować ten przepis. Robi się szybko i szybko znikają.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30935
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3645
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4587
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, kwadraty lub prostokąty, solimy, wlewamy sos sojowy oraz doprawiamy czosnkiem i dokładnie mieszamy.
2. Do drugiej miski wsypujemy mąkę, wbijamy jajko, wsypujemy sól, proszek do pieczenia. Następnie wlewamy wodę, ketchup i stopniowo mieszając mleko.
3. Mięso zanurzamy w cieście i przekładamy na rozgrzany olej. Smażymy z każdej strony na złoty kolor.
4. Kurczaczki gotowe, podajemy z ulubionym sosem. 5. Smacznego