Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli byliście w restauracji meksykańskiej to na pewno spotkaliście się z Quesadilla. Dziś chcę wam przedstawić domową wersję która jest tańsza i bardziej sycąca.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 543
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2798
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 921
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1670
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14525
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 543
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2798
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 921
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1670
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14525
Składniki
1. Mięso oczyść, pokrój na drobne kawałki, posól i popieprz 2. Upiecz mięso na masełku klarowanym 3. Zblęduj mięso 4. Ser zetrzyj na tarce i wymieszaj z mięsem 5. Czosnek przeciśnij przez praskę i dodaj do pomidorów, dodaj też sól i pieprz 6. Na rozgrzanej patelni połóż placek tortilli i wysmaruj delikatnie sosem pomidorowym. 7. Na sos dodaj szarpane mięso ( zblędowane ) 8. Przykryj 2 plackiem podsmaż z 2 stron 9. Gotowe