Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli byliście w restauracji meksykańskiej to na pewno spotkaliście się z Quesadilla. Dziś chcę wam przedstawić domową wersję która jest tańsza i bardziej sycąca.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3973
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415515
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2595
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3973
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415515
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2595
Składniki
1. Mięso oczyść, pokrój na drobne kawałki, posól i popieprz 2. Upiecz mięso na masełku klarowanym 3. Zblęduj mięso 4. Ser zetrzyj na tarce i wymieszaj z mięsem 5. Czosnek przeciśnij przez praskę i dodaj do pomidorów, dodaj też sól i pieprz 6. Na rozgrzanej patelni połóż placek tortilli i wysmaruj delikatnie sosem pomidorowym. 7. Na sos dodaj szarpane mięso ( zblędowane ) 8. Przykryj 2 plackiem podsmaż z 2 stron 9. Gotowe