Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie dla każdego
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1633
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420997
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1931
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1633
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420997
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1931
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kosteczke posoloić ,posypać pieprzem i papryką, boczek pokroić w kosteczkę. Razem podsmażyć na patelni. Dodać pokrojone drobno pieczarki, smażyć na wolnym ogniu.
Brokuła podgotować aldente,porodzielać na małe kawałeczki. Dodać do mięska i pieczarek. Dodać serek mascarpone, wymieszać na małym ogniu. Do smaku dodac sól,pieprz,gałkę muszkatałową.
Do żaroodpornego naczynia do tary, nakładamy farsz, posypujemy serem żółtym i zakrywamy ciastem francuskim. Smarujemy jajkiem i wkłądamy do piekarnika na 210 stopni na 15 min :)