Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe danie dla każdego
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3506
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 608
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3764
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 322
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 579
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3506
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 608
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3764
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 322
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 579
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kosteczke posoloić ,posypać pieprzem i papryką, boczek pokroić w kosteczkę. Razem podsmażyć na patelni. Dodać pokrojone drobno pieczarki, smażyć na wolnym ogniu.
Brokuła podgotować aldente,porodzielać na małe kawałeczki. Dodać do mięska i pieczarek. Dodać serek mascarpone, wymieszać na małym ogniu. Do smaku dodac sól,pieprz,gałkę muszkatałową.
Do żaroodpornego naczynia do tary, nakładamy farsz, posypujemy serem żółtym i zakrywamy ciastem francuskim. Smarujemy jajkiem i wkłądamy do piekarnika na 210 stopni na 15 min :)