Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny obiad.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2537
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 278
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4353
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2537
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 278
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4353
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, i ugotować w osolonej wodzie. Następnie utłuc, ostudzić, utrzeć z żółtkami, śmietaną i doprawić do smaku. Białka ubić na sztywno, połączyć z masą ziemniaczaną i delikatnie wymieszać. Formować na dłoni racuszki, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu jeszcze gorące obłożyć paskami sera. Podawać z pikantnym ketchupem.