Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragu bolognese, które jest łatwe w przygotowaniu, ale czasochłonne. Z doświadczenia nie polecam skracać czasu duszenia się, bo to co dostaje się po 1,5 godzinie jest warte tych wyrzeczeń i cierpliwości.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3446
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 43
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2748
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 128
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 102
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3446
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 43
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2748
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 128
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 102
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w kostkę. W dużym garnku zeszklić cebulę i czosnek, potem dołożyć pozostałe warzywa. Podsmażać do miękkości.
Dodać mięso, smażyć do zbrązowienia.
Koncentrat pomidorowy wymieszać z wodą (ok. 2 łyżki koncentratu na 200ml wody) i dodawać do mięsa.
Przyprawami doprawić do smaku
Całość dusić 1,5 godziny pod przykryciem. Po tym strasznie długim czasie ragu jest gotowe do jedzenia, wreszcie.