Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragu bolognese, które jest łatwe w przygotowaniu, ale czasochłonne. Z doświadczenia nie polecam skracać czasu duszenia się, bo to co dostaje się po 1,5 godzinie jest warte tych wyrzeczeń i cierpliwości.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 915
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23026
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15435
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 915
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23026
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15435
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w kostkę. W dużym garnku zeszklić cebulę i czosnek, potem dołożyć pozostałe warzywa. Podsmażać do miękkości.
Dodać mięso, smażyć do zbrązowienia.
Koncentrat pomidorowy wymieszać z wodą (ok. 2 łyżki koncentratu na 200ml wody) i dodawać do mięsa.
Przyprawami doprawić do smaku
Całość dusić 1,5 godziny pod przykryciem. Po tym strasznie długim czasie ragu jest gotowe do jedzenia, wreszcie.