Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z dużą ilością witamin.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Wykonanie: Pierożki ravioli ugotować w lekko osolonej wodzie i odstawić. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek rozdrobnić.
Do garnka wlać śmietanę, ¼ szklanki wody, dodać ser, czosnek i przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, smażyć na oleju 15 minut, następnie polać warzywa przygotowanym sosem. Wymieszać i wyłożyć na przygotowane wcześniej pierożki.