Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z dużą ilością witamin.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1649
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 937
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1649
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 937
Składniki
Wykonanie: Pierożki ravioli ugotować w lekko osolonej wodzie i odstawić. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek rozdrobnić.
Do garnka wlać śmietanę, ¼ szklanki wody, dodać ser, czosnek i przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, smażyć na oleju 15 minut, następnie polać warzywa przygotowanym sosem. Wymieszać i wyłożyć na przygotowane wcześniej pierożki.