Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z dużą ilością witamin.
Tradycyjne ciasto na pierogi uformowane na wzór włoskiego ravioli. Nadziewane...
Odsłon: 1871
Święta, zwłaszcza Boże Narodzenie, kojarzą się z tradycją. Nasza tradycja pol...
Odsłon: 396
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3432
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 132
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3432
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 132
Składniki
Wykonanie: Pierożki ravioli ugotować w lekko osolonej wodzie i odstawić. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek rozdrobnić.
Do garnka wlać śmietanę, ¼ szklanki wody, dodać ser, czosnek i przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, smażyć na oleju 15 minut, następnie polać warzywa przygotowanym sosem. Wymieszać i wyłożyć na przygotowane wcześniej pierożki.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Siekane kotlety rybne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Polecam bardzo smaczne danie z gotowanych kawałków kurczaka , które po ugotow...
Odsłon: 54
Bigos z młodej kapusty
Polecam bigos z młodej białej kapusty który uwielbia moja rodzinka. Młoda kap...
Odsłon: 93