Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z dużą ilością witamin.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8432
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8432
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Wykonanie: Pierożki ravioli ugotować w lekko osolonej wodzie i odstawić. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek rozdrobnić.
Do garnka wlać śmietanę, ¼ szklanki wody, dodać ser, czosnek i przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, smażyć na oleju 15 minut, następnie polać warzywa przygotowanym sosem. Wymieszać i wyłożyć na przygotowane wcześniej pierożki.