Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ravioli to tradycyjne włoskie pierożki z pysznym farszem. Ciekawy kwadratowy kształt i cienkie ciasto.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44700
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182176
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 300
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44700
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182176
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 300
Składniki
Ciasto na pierożki Mąkę, miękkie masło,szczypta soli i jedno jajko zagniatamy. Po chwili dodajemy po trochu gorącej wody aż powstanie ciasto. (Musi byc bardzo miekkie i elestyczne) odstawiamy na 10 min pod przykryciem. Pieczarki odsączamy I blędujemy na drobno lub drobno kroimy. Na maśle smażymy cebulkę i pieczarki doprawiamy do smaku solą,pieprzem I odrobiną Vegeta.