Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ravioli to tradycyjne włoskie pierożki z pysznym farszem. Ciekawy kwadratowy kształt i cienkie ciasto.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 72
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 72
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Ciasto na pierożki Mąkę, miękkie masło,szczypta soli i jedno jajko zagniatamy. Po chwili dodajemy po trochu gorącej wody aż powstanie ciasto. (Musi byc bardzo miekkie i elestyczne) odstawiamy na 10 min pod przykryciem. Pieczarki odsączamy I blędujemy na drobno lub drobno kroimy. Na maśle smażymy cebulkę i pieczarki doprawiamy do smaku solą,pieprzem I odrobiną Vegeta.