Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ravioli to tradycyjne włoskie pierożki z pysznym farszem. Ciekawy kwadratowy kształt i cienkie ciasto.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8130
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8130
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 558
Składniki
Ciasto na pierożki Mąkę, miękkie masło,szczypta soli i jedno jajko zagniatamy. Po chwili dodajemy po trochu gorącej wody aż powstanie ciasto. (Musi byc bardzo miekkie i elestyczne) odstawiamy na 10 min pod przykryciem. Pieczarki odsączamy I blędujemy na drobno lub drobno kroimy. Na maśle smażymy cebulkę i pieczarki doprawiamy do smaku solą,pieprzem I odrobiną Vegeta.