Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rendang to bardzo aromatyczne malezyjskie danie z wolowiny duszonej w meczku kokosowym.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 193
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 843
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7124
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8694
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 193
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 843
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7124
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8694
Składniki
Skladniki pasty zmiksowac w blenderze. Na patelni rozgrzac olej, dodac paste, cynamon, anyz, gozdziki i kardamon, smazyc okolo 2 min. Dodac mieso i trawe cytrynowa, smazyc minute. Nastepnie dodac mleczko i wode, dusic okolo 15min.Po uplywie tego czasu dodac kokos, liscie kaffir i cukier. Przykryc i dusic na malym ogniu okolo 1 1/2 godziny (az mieso bedzie bardzo miekkie) Gotowe danie posypac koledra i podawac z ryzem oraz chlebkiem naan.