Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rendang to bardzo aromatyczne malezyjskie danie z wolowiny duszonej w meczku kokosowym.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34673
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34673
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Skladniki pasty zmiksowac w blenderze. Na patelni rozgrzac olej, dodac paste, cynamon, anyz, gozdziki i kardamon, smazyc okolo 2 min. Dodac mieso i trawe cytrynowa, smazyc minute. Nastepnie dodac mleczko i wode, dusic okolo 15min.Po uplywie tego czasu dodac kokos, liscie kaffir i cukier. Przykryc i dusic na malym ogniu okolo 1 1/2 godziny (az mieso bedzie bardzo miekkie) Gotowe danie posypac koledra i podawac z ryzem oraz chlebkiem naan.