Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i prosty obiad, zachwyci kazdego
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3009
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 233
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3009
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 233
Składniki
Na patelnie dodaje 2 łyżki oleju, nagrzewam olej i dodaję pokrojoną w kostkę cebulę, następnie tak samo robię z parówką.Marchewke ścieram na tarce o grubochych oczkach. Wszystko smażę przez 3 minuty
Dodaje ryż i wlewam po trochę bulionu, wszystko musi się dusic przez conajmniej 30 minut, pamiętając o ciągłym dolewaniu bulionu
Filet z kurczaka umieszczam w papirusie i przez kilka minut smażę z obu stron. Tak usmażony filet podaję z ryżem. Smacznego