Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i prosty obiad, zachwyci kazdego
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5633
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1112
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12224
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1538
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5633
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1112
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12224
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5165
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1538
Składniki
Na patelnie dodaje 2 łyżki oleju, nagrzewam olej i dodaję pokrojoną w kostkę cebulę, następnie tak samo robię z parówką.Marchewke ścieram na tarce o grubochych oczkach. Wszystko smażę przez 3 minuty
Dodaje ryż i wlewam po trochę bulionu, wszystko musi się dusic przez conajmniej 30 minut, pamiętając o ciągłym dolewaniu bulionu
Filet z kurczaka umieszczam w papirusie i przez kilka minut smażę z obu stron. Tak usmażony filet podaję z ryżem. Smacznego