Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso mielone a w nim farsz z warzyw, owinięte ciastem francuskim
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 43
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2273
Polecam.
Odsłon: 434
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 646
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1985
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 43
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2273
Polecam.
Odsłon: 434
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 646
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1985
Składniki
1. Marchew obieramy kroimy w kostkę, brokuł dzielimy na mniejsze kawałki. Warzywa razem z groszkiem przekładamy do garna, solimy, zalewamy wodą i gotujemy 2. Mięso przekładamy do miski, solimy, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, wbijamy jajko, doprawiamy majerankiem oraz przyprawą gyros, wsypujemy bułkę tartą, wlewamy śmietanę i wyrabiamy
3. Ciasto francuskie rozkładamy, na środku rozprowadzamy wzdłuż mięso 4. Warzywa mieszamy z pokrojonym serem feta i układamy na środku mięsa
5. Brzegi mięsa zawijamy tak żeby przykryć warzywa, następnie tak samo postępujemy z ciastem, żeby powstała nam rolada
6. Roladę układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C 7. Po upieczeniu kroimy w plastry i podajemy 8. Smacznego