Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super wygląda, doskonale smakuje a aromatem zachwyca.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Składniki
Filet umyć, pokroić doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do kurczaka. Pieczarki obrać, pokroić, na patelni rozgrzać trochę oleju , wrzucić pieczarki, doprawić solą , usmażyć. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach. Morele , śliwki , umyć , pokroić na połowę. Jabłko obrać , pokroić w kostkę.
Na wykałaczkę nabić jabłko, morele, śliwki, żurawinę, morele , jabłko. Majonez wymieszać z keczupem i posmarować plastry fileta, ułożyć porcję pieczarek oraz sera. Na jednym boku ułożyć wykałaczkę z owocami , tak postępować ze wszystkimi plastrami.
Zwinąć w roladę , jeśli zachodzi potrzeba spiąć wykałaczką i owinąć plastrami boczku, ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić , piec 30 minut lub dobrego zrumienienia boczku. Podawać z ziemniakami i pomidorami.