Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone w innym wydaniu :)
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 94
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2686
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2094
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 94
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2686
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2094
Składniki
Cebulę pokroić w kosteczkę, podsmażyć i wystudzić. Pieczarki obrać, pokroić w plasterki i podsmażyć na 1 łyżce masła. Do mięsa mielonego dodać jajko, przeciśnięty przez praskę czosnek, bułkę tartą, musztardę, słodką paprykę, sól, pieprz i cebulkę podsmażoną. Składniki połączyć. Na stół rozłożyć folię spożywczą, posypać nią bułką tartą i rozłożyć mięso mielone. Na całe mięso wyłożyć pieczarki. Zwinąć roladę. Delikatnie zdjąć folię spożywczą i przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w 180C około 45min.