Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie, które robiłam na święta i różne okazje
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14037
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15913
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14037
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15913
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
Składniki na ciasto wymieszać i wyłożyć na pergamin piec 20- 30 minut.
Pieczarki myjemy i ścieramy na tarce. Mięso mielone doprawiamy przyprawami. Cebulę obrać i pokroić w kostkę i podsmażyć. Paprykę myjemy i kroimy w drobną kostkę. Razem wszystko wymieszać i wyłożyć na upieczone ciasto. Zwinąć w roladę i owiniętą pergaminem piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 40 minut. Najlepiej podawać z sosem czosnkowym . Smacznego :)