Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie, które robiłam na święta i różne okazje
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Składniki
Składniki na ciasto wymieszać i wyłożyć na pergamin piec 20- 30 minut.
Pieczarki myjemy i ścieramy na tarce. Mięso mielone doprawiamy przyprawami. Cebulę obrać i pokroić w kostkę i podsmażyć. Paprykę myjemy i kroimy w drobną kostkę. Razem wszystko wymieszać i wyłożyć na upieczone ciasto. Zwinąć w roladę i owiniętą pergaminem piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni przez 40 minut. Najlepiej podawać z sosem czosnkowym . Smacznego :)