Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35674
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35674
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
        
        
                Składniki
Filet delikatnie rozbijamy. Przeciskamy czosnek przez praskę i smarujemy nim filet < z jednej strony> następnie posypujemy solą, świeżo zmielonym pieprzem. Przyprawiamy go także przyprawą do kurczaka oraz słodką papryką. Posiekany lubczyk rozkładamy równomiernie na filecie.Mieszamy łyżkę oliwy z odrobiną sosu sojowego i polewamy nasz filet. Następnie zaginamy boki i zwijamy. Wierzch roladki posypujemy pieprzem, solą oraz słodką papryką. Zawijamy w papier do pieczenia. Następnie owijamy folią aluminiową i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 170 stopni na około 45 minut.