Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i niecodzienne roladki
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15103
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15103
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety i rozbić. Każdy liść kapusty pak choi przekroić na pół. Por (białą część) przekroić na 4 części. Karkówkę wysmarować musztardą, ułożyć kawałek pora i pak choi. Zwinąć w roladkę i zabezpieczyć wykałaczką. Doprawić z wierzchu solą i pieprzem.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-30 minut.
Smacznego