Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i niecodzienne roladki
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2745
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3223
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 875
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2745
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3223
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety i rozbić. Każdy liść kapusty pak choi przekroić na pół. Por (białą część) przekroić na 4 części. Karkówkę wysmarować musztardą, ułożyć kawałek pora i pak choi. Zwinąć w roladkę i zabezpieczyć wykałaczką. Doprawić z wierzchu solą i pieprzem.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-30 minut.
Smacznego