Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladka z porem i kapustą chińską pak choi

Roladka z porem i kapustą chińską pak choi

Autor:

Przepisów i artykułów: 100 Ocena: 453

Dodano:

Odsłon: 339

Pyszne i niecodzienne roladki

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Roladka z porem i kapustą chińską pak choi

Przygotowanie

  1. Karkówkę pokroić na kotlety i rozbić.

    Każdy liść kapusty pak choi przekroić na pół. Por (białą część) przekroić na 4 części.


    Karkówkę wysmarować musztardą, ułożyć kawałek pora i pak choi.

    Zwinąć w roladkę i zabezpieczyć wykałaczką. Doprawić z wierzchu solą i pieprzem.

  2. Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-30 minut.

  3. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń