Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i niecodzienne roladki
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5717
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3949
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 217
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5717
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3949
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 217
Składniki
Karkówkę pokroić na kotlety i rozbić. Każdy liść kapusty pak choi przekroić na pół. Por (białą część) przekroić na 4 części. Karkówkę wysmarować musztardą, ułożyć kawałek pora i pak choi. Zwinąć w roladkę i zabezpieczyć wykałaczką. Doprawić z wierzchu solą i pieprzem.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-30 minut.
Smacznego