Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i kruche. W sam raz na odświętny obiad. Serdecznie polecam!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2883
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7693
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2883
Składniki
Filety umyć. Usunąć błonki. Przekroić wzdłuż każdy filet. Rozbić tłuczkiem mięso w woreczku foliowym. Natrzeć przyprawami. Na każdy filet kłaść plasterek żółtego sera i pasek papryki. Zwijać rolady. Umieścić je w rondlu z przykryciem, do którego należy dodać kilka łyżek oleju rzepakowego. Dusić pod przykryciem aż do miękkości. Od czasu do czasu należy je odwrócić.