Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i kruche. W sam raz na odświętny obiad. Serdecznie polecam!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 962
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 962
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23155
Składniki
Filety umyć. Usunąć błonki. Przekroić wzdłuż każdy filet. Rozbić tłuczkiem mięso w woreczku foliowym. Natrzeć przyprawami. Na każdy filet kłaść plasterek żółtego sera i pasek papryki. Zwijać rolady. Umieścić je w rondlu z przykryciem, do którego należy dodać kilka łyżek oleju rzepakowego. Dusić pod przykryciem aż do miękkości. Od czasu do czasu należy je odwrócić.