Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam roladki drobiowe nadziane szynką, serem, pomidorem, natką pietruszki. Są smaczne kruche i kuszą swoim smakiem.
Nitka kuchenna, patelnia,
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17168
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17168
Składniki
Filety z kurczaka oczyścić opłukać rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posypać przyprawą do drobiu. Na każdym filecie ułożyć plaster szynki i sera, cząstkę pomidora. Wierzch posypać natką pietruszki, a na nim położyć kawałek masła. Zwinąć w ciasne roladki i spiąć wykałaczką lub wiązać nitką kuchenną. Smażyć na rozgrzanym oleju pod przykryciem do miękkości mięsa podlewając od czasu do czasu wytworzonym sosem z pieczenia lub gorąca wodą. Podajemy z ziemniaczkami i ulubioną surówką.