Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam roladki drobiowe nadziane szynką, serem, pomidorem, natką pietruszki. Są smaczne kruche i kuszą swoim smakiem.
Nitka kuchenna, patelnia,
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30380
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29154
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30380
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29154
Składniki
Filety z kurczaka oczyścić opłukać rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posypać przyprawą do drobiu. Na każdym filecie ułożyć plaster szynki i sera, cząstkę pomidora. Wierzch posypać natką pietruszki, a na nim położyć kawałek masła. Zwinąć w ciasne roladki i spiąć wykałaczką lub wiązać nitką kuchenną. Smażyć na rozgrzanym oleju pod przykryciem do miękkości mięsa podlewając od czasu do czasu wytworzonym sosem z pieczenia lub gorąca wodą. Podajemy z ziemniaczkami i ulubioną surówką.