Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowy i lekki obiad.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3496
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 607
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3762
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 574
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3496
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 607
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3762
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 574
Składniki
Filety rozbić dość cienko nawilżonym tłuczkiem, posypać przyprawą i odstawić na 30 minut. Mozzarellę pokroić w plasterki, poukładać na mięsie.
Orzechy posiekać dość drobno.
Zwinąć ściśle w roladkę. Panierować w jaju, obtaczać w orzechach. Zawinąć w folię aluminiową, wsadzić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30 minut.
UWAGA: Po 20 minutach pieczenia naciąć i rozchylić folię z góry aby mięsko i orzechy się lekko przypiekły. Serwować z ulubionymi dodatkami.