Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowy i lekki obiad.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35735
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1216
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6037
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35735
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1216
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6037
        
        
                Składniki
Filety rozbić dość cienko nawilżonym tłuczkiem, posypać przyprawą i odstawić na 30 minut. Mozzarellę pokroić w plasterki, poukładać na mięsie.
Orzechy posiekać dość drobno.
Zwinąć ściśle w roladkę. Panierować w jaju, obtaczać w orzechach. Zawinąć w folię aluminiową, wsadzić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 30 minut.
UWAGA: Po 20 minutach pieczenia naciąć i rozchylić folię z góry aby mięsko i orzechy się lekko przypiekły. Serwować z ulubionymi dodatkami.