Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie roladki drobiowe na każdą okazje. Roladki drobiowe są smaczne, szybko sie je przygotowuje i smakują każdemu.
patelnia, tłuczek, talerze, nóż,
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7007
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30553
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29276
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7007
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30553
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29276
Składniki
Mięso drobiowe myjemy osuszamy a następnie kroimy w plastry. Każdy plaster lekko rozbijamy tak by nie porobić dziur, oprószamy pieprzem i solą oraz lekko przyprawą do kurczaka. Natkę pietruszki płuczemy i siekamy, suszone pomidory kroimy w paski, paprykę myjemy, osuszamy, oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w słupki. Na mięsnych płatach rozkładamy słupki papryki , suszone pomidory, posypujemy natką pietruszki , nakładamy żółty ser pokrojony w paski oraz plastry mozzarelli. Całość zwijamy w roladki. Panierujemy w jajku, tartej bułce i smażymy na złoty kolor z każdej strony. Po usmażeniu roladki można pokroić w grubsze plastry. Podajemy do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę.