Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiace roladki z rozpływającym się serem.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 95
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 27
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 27
Składniki
Pierś kroję jak na kotlety,rozbijam i doprawiam.Natkę pietruszki kroję niezbyt drobno.Mozzarellę kroję w paski.Na rozklepane i doprawione kotlety sypię natkę na to rozkładam plastry sera.Resztę natki posypuję na ser i rozkładam mozzarelle.
Zwijam, moczę w roztrzepanym jajku i obtaczam w płatkach.Smażę bardzo wolno,aby płatki się nie przypalały , a ser dobrze rozpuścił.