Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta potrawa. Można podawać z frytkami, ziemniakami albo z warzywami
Patelnia, nóż, deska, tłuczek do mięsa
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44649
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 243
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44649
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 243
Składniki
Każdego fileta kroimy wzdłuż na 3 części i rozbijamy.
Przyprawiamy rozbite filety solą, pieprzem, czosnkiem, papryką i przyprawa do kurczaka.
Bierzemy po trzy szparagi i zawijamy w plasterek sera. Tak przygotowane ser i szparagi zawijamy w fileta jak roladki. Przebijamy wykałaczką żeby się nie rozwijały.
Podsmażamy na maśle z każdej stromy.
Wykładamy na talerz i dodajemy warzywa, frytki lub ziemniaki. Smacznego