Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta potrawa. Można podawać z frytkami, ziemniakami albo z warzywami
Patelnia, nóż, deska, tłuczek do mięsa
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 142
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 142
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Składniki
Każdego fileta kroimy wzdłuż na 3 części i rozbijamy.
Przyprawiamy rozbite filety solą, pieprzem, czosnkiem, papryką i przyprawa do kurczaka.
Bierzemy po trzy szparagi i zawijamy w plasterek sera. Tak przygotowane ser i szparagi zawijamy w fileta jak roladki. Przebijamy wykałaczką żeby się nie rozwijały.
Podsmażamy na maśle z każdej stromy.
Wykładamy na talerz i dodajemy warzywa, frytki lub ziemniaki. Smacznego