Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta potrawa. Można podawać z frytkami, ziemniakami albo z warzywami
Patelnia, nóż, deska, tłuczek do mięsa
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8506
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 343
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4919
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45242
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8506
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 343
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5172
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4919
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45242
Składniki
Każdego fileta kroimy wzdłuż na 3 części i rozbijamy.
Przyprawiamy rozbite filety solą, pieprzem, czosnkiem, papryką i przyprawa do kurczaka.
Bierzemy po trzy szparagi i zawijamy w plasterek sera. Tak przygotowane ser i szparagi zawijamy w fileta jak roladki. Przebijamy wykałaczką żeby się nie rozwijały.
Podsmażamy na maśle z każdej stromy.
Wykładamy na talerz i dodajemy warzywa, frytki lub ziemniaki. Smacznego