Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 254
Dodano: 11.03.2012
Odsłon: 40171
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pierś z kurczaka rozkrawamy jak na kotlety, a następnie rozbijamy na cienkie plastry. Mięso delikatnie solimy i przyprawiamy świeżo zmielonym kolorowym pieprzem. Na płaty mięsa nakładamy pokrojone w paseczki suszone pomidory i fetę. Zawijamy w roladki i smażymy na złoty kolor na oliwie z oliwek. Ja użyłam zalewy z suszonych pomidorów, aby uzyskać większy aromat. Całość podajemy z ulubioną sałatką lub ziemniakami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

natalia0892 22 sierpnia 2012Zgłoś do usunięcia
jaki sos pasowałby do tych roladek?0 Kto głosował? | Odpowiedz