Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne, a zarazem pyszne danie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 186
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 111
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 186
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 111
Składniki
Pokrojona cebulę zeszklić na patelni i połączyć z rozmrożonym szpinakiem. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawić do smaku gałką muszkatołową, vegetą i wymieszać.
Mięso podzielić na płaty, rozbić tłuczkiem, następnie wetrzeć w nie sól, pieprz i paprykę. Na gotową masę wyłożyć szpinak, zawinąć.
Tak przygotowane roladki umieścić w rozgrzanym piekarniku na blasze wyłożonej folią aluminiową. Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Smacznego :)