Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne, a zarazem pyszne danie.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40583
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 959
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 240
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3290
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40583
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 959
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 240
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3290
Składniki
Pokrojona cebulę zeszklić na patelni i połączyć z rozmrożonym szpinakiem. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawić do smaku gałką muszkatołową, vegetą i wymieszać.
Mięso podzielić na płaty, rozbić tłuczkiem, następnie wetrzeć w nie sól, pieprz i paprykę. Na gotową masę wyłożyć szpinak, zawinąć.
Tak przygotowane roladki umieścić w rozgrzanym piekarniku na blasze wyłożonej folią aluminiową. Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Smacznego :)