Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, kruche .....
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2384
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4509
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1551
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 458
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2384
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4509
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1551
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 458
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem, na każdym plastrze położyć kawałek sera i listek szałwii.
Zawinąć w szynkę, spiąć wykałaczką lub obwiązać nitką.
Zrumienić na oleju, podlać wodą, dodać soku z cytryny i dusić do miękkości. Potrawy nie trzeba solić. Smacznego:)