Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne, kruche .....
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1915
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2543
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1915
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2543
Składniki
Mięso pokroić na plastry, rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem, na każdym plastrze położyć kawałek sera i listek szałwii.
Zawinąć w szynkę, spiąć wykałaczką lub obwiązać nitką.
Zrumienić na oleju, podlać wodą, dodać soku z cytryny i dusić do miękkości. Potrawy nie trzeba solić. Smacznego:)